Kanarieöarna

Välkommen till Kanarieöarna

Välkommen till Europas mest solsäkra paradis - Sju öar under en sol.

Kanarieöarna erbjuder något för alla. För att snabbt och enkelt hitta hotell, resor och billiga hyrbilar och all information du önskar om Kanarieöarna kan du klicka dig vidare från denna startsida till den ö som intresserar dig. Här finns länkar med tips, nyheter och uppdaterad information.

Sju olika öar erbjuder något som passar alla. Soldyrkare och badälskare som vill njuta av gyllengula sandstränder och kristallklart vatten. Fantastisk mat med färsk nyfångad fisk och äkta spanska tapas serveras på små charmiga restauranger, i både större städer och små byar.

Hit reser vindsurfingfantaster eller du som vill pröva dykning, vattenskidor och andra härliga vattenaktivieter. På varje ö finns hotell både för barnfamiljen med sköna pooler och för de vuxna resenärerna som önskar ett levande nattliv.

Här finns genuin spansk kultur med många historiska platser och en underbar natur som är unik för varje ö, med vandringsleder eller spännande utflykter. Resor hit går med bekväm charter eller reguljärflyg som ger möjlighet till en mer personlig resa. Då kan du boka boende fritt och hyra bil eller resa runt med de bra bussförbindelerna som finns på öarna.

Läs mer om områden i Kanarieöarna