author-img

Marbellapodden med Mi Ridell är kanalen för dig som är nyfiken på vad som händer på den spanska solkusten.

Varje vecka släpps ett nytt avsnitt med intervjuer av både kända och okända människor, med anknytning till Marbella med omnejd. Du får bland annat tips om evenemang, restauranger och upplevelser. Alltid senaste nytt om livet på solkusten.

Här presenteras ett axplock av avsnitt så vill du se vad du eventuellt missat så finns alla avsnitt att finna på Marbellapodden.

Senaste avsnittet

Gäst modedesignern Britten Emme

Samtal med sprudlande modedesignern Britten Emme, som bland annat gjort scenkläder till ABBA, Eva Rydberg, Siw Malmkvist, Lill-Babs med flera. Jag fick besöka henne i hennes fina hem i bergsbyn Monda. Britten berättar om sitt händelserika liv, om sin tid i SWEA och ger sina bästa tips från solkusten. För första gången filmades podden av iarts.se och filmen går att se på Marbellapoddens Youtubekanal från och med 30/10.

Flera avsnitt

Gäst författarinnan Vibecke Groth och restauratören Christian Andresen

Samtal med den norska författarinnan och fd domaren och advokaten Vibecke Groth om hennes skrivande, vad hon jobbar med nu och såklart hennes bästa tips på var man ska äta, göra och upptäcka på Costa del Sol.

Samtal med Christian Andresen som driver restaurang Hacienda på Los Naranjos Golf Club i Nueva Andalucia i Marbella.Han berättar om sin verksamhet och vad han gjort innan han kom ner till kusten. Självklart pratar vi även om julshowen som är den 22/11 och hur man gör för att boka biljetter till den.

Gäst Jill Lindberg ägare till Los Bandidos

Samtal med härliga färgstarka Jill Lindberg, som äger och driver restaurang Los Bandidos i Puerto Banus. Hon kom för första gången till Marbella tidigt 70-tal och hon berättar hur mycket spännande som helst om både förr och nu på solksusten. Hon delar med sig av restips, restaurangtips och boktips.

Gäst Therese Lindberg från Vintage Point Marbella

Samtal med Therese Lindberg från Vintage Point Marbella, om inredning och hur man kan förvandla ett hem till ett mer säljbart objekt med enkla medel. Vi talar också om deras transporter till och från Sverige och om Therese enorma kunskap om växter. Hon berättar bland annat om vilka växter som tål att vara i extrem sol. Therese har bott på kusten till och från i hela sitt liv och delar även med sig av sina bästa tips på restauranger och vad man kan hitta på.

Gäst entreprenören John Brendmoe

Avsnitt 29 – Samtal med den norske entreprenören och investeraren John Brendmoe som njuter av livet i Marbella. Vi pratar om hans livsresa, hans bolag Antima och han berättar frikostigt om sina bästa råd i allt från investeringar på solkusten till vart den bästa kallpressade juicen finns. Vi pratar bland annat om böcker som kan förändra livet, turismen i Spanien och hälsosam livstil. Högt och lågt, personligt och entreprenöriellt.