Nerja

Capistrano Village

299.000 EUR
( ~3.164.458 SEK )

Sovrum
4 sovrum

Nära till allt!
Äntligen har vi ett radhus till salu i populära Capistrano Village. Radhuset är uppdelat i två separata lägenheter med separata kök och badrum vilket ger möjlighet att hyra ut den ena lägenheten och själv kunna nyttja den andra. Eller varför inte hyra ut hela fastigheten?
På terrassen i soligt läge kan man njuta av fin havsutsikt. Tag trappan ner till den tillhörande trädgårdsdelen för en avkopplande stund i skugga.

Då radhuset är placerad på en gavel känns bostaden mer privat. Du har ingen över eller under dig utan det finns endast en granne vid sidan av huset. Husets alla möbler ingår i köpet.

Capistrano blandar den klassiska, andalusiska vitkalkade by-arkitekturen med tropisk blomsterprakt och vackra poolområden. Detta är ett semesterområde för avslappnade människor i alla åldrar. Här bor du med promenadavstånd till matbutik, restauranger samt närbelägna Burrianastranden. Under året planerar urbanisationen att måla om samtliga fasader.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Lars Petterson Kontor Nerja - Säljare
Direkt:
+34 635919205
lars.petterson@maklarringen.se
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Almuñecar

Vista Marina

Pris: 199.000 EUR ( ~2.093.663 SEK )

Boyta: 81 kvm, 3 sovrum

Radhus med två sovrum i ett lugnt läge, bara hundra meter från småbåtshamnen Marina del Este. Här är man nära stranden, livet i hamnen, matbutik, restauranger och lokal buss till byarna runt omkring. Ett av de bästa dykvattnen i Spanien och med en härlig medelhavsnatur runt knuten.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Capistrano 21

Pris: 215.000 EUR ( ~2.313.236 SEK )

Boyta: 80 kvm, 3 sovrum

Bottenplan Nybyggda lägenheter i en helt ny urbanisation, Capistrano 21. Hela komplexet kommer gå i skandinavisk stil med ljus och modern interiör. Lägenheterna blir rymliga med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Alla med rymliga privata terrasser och några även med privat trädgård. Samfälligheten kommer att ha ett gemensamt poolområde och gemensamma trädgårdar. Handikappsanpassat med hiss i huset.

Visa objekt
object-realtor
Almuñecar

Los Carmenes

Pris: 175.000 EUR ( ~1.856.440 SEK )

Boyta: 80 kvm, 3 sovrum

Härlig lägenhet med två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök, terrass i sydöstläge och garageplats i huset.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

San Rafael

Pris: 700.000 EUR ( ~7.401.294 SEK )

Boyta: 240 kvm, 5 sovrum

Hus med stor tomt, fyra sovrum var av ett i separat gästlägenhet. Stort kök med matrum och öppen spis. Stort vardagsrum med öppen spis och access till terrass. Privat pool med jacuzzidel.

Visa objekt
object-realtor
Torrox

Exklusiva taklägenheter med oslagbar utsikt

Pris: 499.000 EUR ( ~5.185.849 SEK )

I projektet Bayview Hills kommer vi kunna erbjuda fyra stycken exklusiva taklägenheter med stora terrasser i en ovanlig miljö.

Visa objekt