San Pedro del Pinatar

El Mirador de San Pedro

209.000 EUR
( ~2.234.195 SEK )

Boyta
85 kvm
Sovrum
4 sovrum
Byggnadsår
2020

Bostadsinfo:
Urbaniseringen ligger i San Pedro del Pinatar, mellan två hav med mer än 300 dagars solljus per år och en massa stränder vilket gör Costa Cálida till en destination med nästan oändliga möjligheter.

In genom bostaden möts man av ett öppet och ljust vardagsrum, ett modernt kök som leder ut till en vacker uteplats på baksidan. På bottenvåningen finns också ett sovrum med ett eget badrum samt en gästtoalett under trappan.

På övervåningen hittar man ytterligare två sovrum med tillgång till terrass, och ett stort dubbelbadrum. Alla radhus är utsmyckade med en trädgård, privat pool och parkering på tomten.

Områdesinfo:
San Pedro del Pinatar har ett unikt naturområde, Salinas regionalpark och Arenales i San Pedro del Pinatar är mycket mer än ett singulärt landskap av färger och förvånande fauna. Det är också ett av de hörnen som kan korsas aktivt, antingen genom att dra nytta av sitt nätverk av stigar eller genom att navigera på dess cykelfält och allt detta samtidigt som du fortsätter att lära dig mer om nyfikenheterna i detta utrymme som är hem för flamingos. Denna lilla kuststad är känd för sin fiskebakgrund, terapeutiska lerbad, saltlägenheter och stora sandsträckor.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Robin Dahlqvist Säljare
Direkt:
+34 683 404 973
robin.dahlqvist@smh.se
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.