Alicante

Fantastisk nyproduktion med eftersökt läge nära stranden

195.000 EUR
( ~2.044.315 SEK )

Boyta
75 kvm
Sovrum
3 sovrum

Varmt välkommen till denna moderna och attraktiva nyproduktion nära Playa San Juan strax norr om Alicante. Här erbjuds lägenheter av hög kvalitet och med genomtänkta planlösningar och detaljer.

Här byggs totalt 210 lägenheter i två olika faster, i fast ett byggs 86 stycken och i fas två resterande 124 bostäder. Det finns lägenheter med ett, två, tre eller fyra sovrum och med ett eller två badrum.

De gemensamma områden kommer bestå av bland annat barn- och vuxenpool, socialklubb, gym, jacuzzi, paddeltennisbana och lekplats för barn, allt omgiven av en trevligt utformad trädgård.

Azara ligger i Playa San Juan, bara 5 minuters promenad från stranden och knappt 15 minuter med bil från stadens centrum. Området har alla tjänster du behöver: skolor, stormarknader, hälsocentraler, sportklubbar och till och med golfbanor. Dessutom har området där Azara ligger cykelfält, breda boulevarder och gröna områden.

Goda kommunikationer med spårvagn (TRAM) och bussar.

Priser från 175 000 euro.
I priserna ingår garage och förråd.
Planerat färdigställande:
Byggår: Nyproduktion

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torrevieja

Renoverade sekelskiftslägenheter i Torrevieja

Pris: 299.000 EUR ( ~3.138.671 SEK )

Boyta: 200 kvm, 4 sovrum

Nyrenoverade lägenheter i en historisk byggnad med sekelskiftsarkitektur, gemensam SPA del med pool på takterrassen, i centrum av Torrevieja.

Visa objekt
object-realtor
Pilar de la Horadada

Nya prisvärda villor i en genuin spansk ort

Pris: 189.000 EUR ( ~1.983.842 SEK )

Boyta: 75 kvm, 3 sovrum

Prisvärda villor som byggs efter era behov!

Visa objekt
object-realtor
Torrevieja

Nya 4:or i centrala Torrevieja

Pris: 195.000 EUR ( ~2.047.244 SEK )

Boyta: 106.06 kvm, 4 sovrum

Nya lägenheter i Torrevieja

Visa objekt
object-realtor
Orihuela Costa

Trevlig lägenhet med panoramautsikt över havet i Cabo Roig

Pris: 259.000 EUR ( ~2.720.624 SEK )

Boyta: 74 kvm, 3 sovrum

Varmt välkommen till denna hemtrevliga bostad som byggdes i början av 2000-talet och som från den soliga balkongen har en helt magisk utsikt över Medelhavet. Lägenheten ligger på våning 1 av 4 och där det på ca 74 kvm finns två sovrum och två badrum varav det ena har ett badkar. Master bedroom har inbyggda garderober med gott om plats för förvaring. Barköket är fullt utrustat och har ett trevlig...

Visa objekt
object-realtor
Orihuela

Nybyggda villor med privat pool och parkering

Pris: 237.500 EUR ( ~2.487.955 SEK )

Boyta: 142 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till dessa nybyggda villor i den trevliga staden Bigastro som ligger nära Orihuela. Här bygga villor med tre sovrum, tre badrum, terrass, uteplats, privat pool och en egen parkeringsplats på tomten. Bostäderna bygga på beställning och det konstruktionstiden är nio månader från signerat kontrakt. Avstånd enligt byggherren: Mataffär 5 minuter Sjukhus 10 minuter Playa Punta Prima 25...

Visa objekt