Torre del Mar

Fantastiska lägenheter nära Nerja och Malaga

193.500 EUR
( ~2.040.789 SEK )

Boyta
119 kvm
Sovrum
4 sovrum

Välkomna till dessa fantastiska lägenheter 3:or, 4:or och 5:or med fina terrasser! Nära både stad och strand!

Projektet Almijara Homes är ett bostadsområde som är perfekt belägna några hundra meter från stranden i Torre del Mar.

Dessa lägenheter har ytor från 77 kvm till 102 kvm. Bostäderna har terrasser/balkonger på en storlek mellan 10 – 27 kvm.

I bostadsområdet finns en fin pool och vackra lummiga grönområden. Torre del Mar är en levande spansk kuststad med en väldigt lång och känd strandpromenad. I närområdet finns det gott om golfbanor, butiker och restauranger och även nära till shoppingcentret Ingenio samt till vattenlandet Aquavelis för de små.

Projektet ligger endast ca 30 minuter från Malaga och det är därför väldigt smidigt att flyga till sitt alldeles egna semesterparadis!

Byggnaden har hiss och garage och förrådsplats ingår i priset!

Priser från 193.500 Euro.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg Nerja!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Frida Sandström Real estate agent
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torre del Mar

Fantastiska radhus med väldigt trevligt läge i Torre del Mar

Pris: 312.000 EUR ( ~3.280.079 SEK )

Boyta: 232 kvm, 4 sovrum

Välkommen till denna fantastiska nyproduktion i mysiga Torre del Mar. Här byggs 28 bostäder där alla har tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök samt fina uteplatser. Bostäderna kommer även att disponera en eller två garageplatser. Bostäder från 121kvm Priser från 244 000 euro För mer information eller för att boka en visning kontakta oss på HusmanHagberg Nerja.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Topp lägenhet i populära Nerja

Pris: 225.000 EUR ( ~2.377.860 SEK )

Helrenoverad lägenhet belägen i det vackra bostadsområdet Oasis de Capistrano. Hög kvalitet helt igenom, rymlig terrass med jacuzzi och grill. Stor uthyrningspotential. Luftkonditionering med varm och kall luft, installerat musik system, jacuzzi, design kök, reglerbara ljus. Man har tänkt på allt vid renoveringen. I området finns det jätte fina och välskötta trädgårdar, parkeringsplatser och ge...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Lägenheter i centrum av Nerja

Pris: 197.500 EUR ( ~2.090.032 SEK )

Unik nyproduktion i det populära området Parador i Nerja Centrum på bara 5 minuters promenad från den berömda Balcon de Europa. För mer information kontakta oss på HusmanHagberg Nerja.

Visa objekt
object-realtor
Torre del Mar

-Nyproduktion vid stranden

Pris: 201.600 EUR ( ~2.139.889 SEK )

Denna nyproduktion har ett unikt läge på 2 minuters promenad till stranden i Torre del Mar. Närmare än havet än så här kommer man inte. Här erbjuds lägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum och 2 badrum. Olika typer, bottenvåningar med privat liten trädgård, mellan våningar och takvåningar alla med rymliga terrasser i söder läge och med utsikt. Det ingår även en garage plats och förråd. Missa inte den...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Ljus lägenhet med det perfekta läget

Pris: 389.000 EUR ( ~4.148.092 SEK )

Boyta: 80 kvm, 3 sovrum

Denna härliga ljusa lägenhet till salu i Nerja centrum, är belägen på första våningen. Erbjuder 2 sovrum och 2 badrum och närhet till allt. Den är i utmärkt skick och har AC. Dessutom är ett garage inkluderat i priset. Vänligen hör av er till oss på HusmanHagberg Nerja för mer information eller för att bestämma tid för en visning.

Visa objekt