Nerja

Fantastiska villor i Torrox Park

450.000 EUR
( ~4.754.083 SEK )

Boyta
217 kvm
Sovrum
4 sovrum

Varmt välkomna till denna fantastiska vackra lyxvilla i Torrox Park!

Denna villa ligger i ett exklusivt och lugnt bostadsområde med magisk natur och havsutsikt. Detta är ett modernt hus till ett bra pris.

Härifrån har man goda förbindelser genom motorvägen eller från kusten till olika platser i Costa del Sol. Till Nerja tar det ca 7 minuter och till Malagas flygplats tar det ca 46 minuter.

Villan byggs med högkvalitativa material och design och har boytan om 217 kvm på en tomt om 369,33 m2. Bostaden disponeras enligt följande: 4 rum varav 3 stora sovrum, 3 badrum, ett stort vardagsrum, kök, terrass med havsutsikt och privat saltvattenspool.

Huset vetter mot syd och har stora fönsterpartier där man får in naturligt ljus. Förutom terrassen/trädgårstäppan på bottenvåningen, finns även en annan stor takterrass med otrolig havsutsikt.

I priset ingår: Möbler, vitvaror, Varm och kall-luftkonditionering, dubbelglas, inbyggda garderober, larmsystem och solpaneler.

Priser från 450.000 Euro.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Frida Sandström Real estate agent
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Nerja

Nyproducerad villa i vackra Nerja

Pris: 475.000 EUR ( ~5.001.189 SEK )

Boyta: 200 kvm, 4 sovrum

HusmanHagberg presenterar stolt denna nyproducerade och lyxiga villa. Bostaden har en modern design med stora fönster och en boyta om 200 kvm byggd på en tomt om 390 kvm, bestående av 3 sovrum 2 badrum, ett stort vardagsrum, kök och terrass, privat pool, havsutsikt och utsikt över bergen runtom. Bostaden säljs fullt möblerad och har utmärkta kvaliteter inkl varm och kall-luftkonditionering,...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Prisvärda lägenheter i Torre del Mar

Pris: 187.950 EUR ( ~1.972.813 SEK )

Boyta: 95 kvm, 3 sovrum

Varmt välkomna till Costa del Sol och till denna fantastiska nyproduktion i Torre del Mar! Dessa lägenheter är välplanerade med 3-6 rum och kök. Lägenheterna byggs med hög standard och kvalitet! Här byggs vanliga och etagelägenheter med balkonger och terrasser (Om ca 7 - 115 kvm) med genomtänkta och moderna planlösningar och inredningar framtagna för att avnjutas av. I priserna ingår kök...

Visa objekt
object-realtor
Malaga

Nyrenoverat lägenhetskomplex, Malaga City

Pris: 195.000 EUR ( ~2.060.223 SEK )

Boyta: 43 kvm, 1 sovrum

Välkomna till Malaga City där vi på HusmanHagberg kan presentera ett nytt och spännande projekt. Byggnaden och lägenheterna har nyrenoverats och här erbjuds studios och lägenheter med 1-2 sovrum och 1-2 badrum. Komplexet är byggd i centrala Malaga med närhet till det mesta. Byggherren är svensk som försöker föra in skandinavisk standard och kvalité till Malaga vilket ger människor en trygghet ...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Nyproduktion endast ett stenkast från stranden

Pris: 188.500 EUR ( ~1.989.655 SEK )

Boyta: 71 kvm, 3 sovrum

Varmt välkommen till denna Nyproduktion i Torrox Costa, SeaLine Homes, endast ett stenkast från strand och hav. Projektet kommer bestå av 23 lägenheter i olika storlekar med öppen planlösning och allt i bra kvalité. Här kommer finnas ett fint område med både trädgård och pool. Garage köps även till. Priserna för lägenheter med två sovrum ligger från 188 500 EURO.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Nya strandnära lägenheter i Torre del Mar

Pris: 180.500 EUR ( ~1.906.911 SEK )

Boyta: 99 kvm, 3 sovrum

Projektet Almijara Homes är ett bostadsområde som är perfekt belägna några hundra meter från stranden i Torre del Mar. Dessa lägenheter har ytor om 99 kvm fördelat på 3 rum varav 2 sovrum och 2 badrum. Bostäderna har även terrasser/balkonger om 8 kvm med bästa solläge! I bostadsområdet finns en fin pool och vackra lummiga grönområden. Torre del Mar är en levande spansk kuststad med en väldi...

Visa objekt