Mijas Costa

Första strandlinjen i Calahonda

209.000 EUR
( ~2.138.613 SEK )

Boyta
49 kvm
Sovrum
2 sovrum

Precis vid medelhavet i Mijas Costa ligger denna lägenhet med en utsikt som slår det mesta!!
Lägenheten ligger på översta våningen och innefattar 1 sovrum, 1 badrum samt kök och ett rymligt vardagsrum med utgång till terrassen. Från terrassen har ni en slående utsikt över Medelhavet och kan klara dagar se över till Afrikas kust.
Lägenheten ligger i ett område som erbjuder, trädgårdar , lekplats för de yngre 2 st. poolområden, parkering. Och givetvis direkt tillgång till stranden och strandpromenaden.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Simon Nordquist Real Estate Agent
Direkt:
+34 681 611 902
simon.nordquist@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Mijas Costa

Lägenhet i nedre Riviera del Sol

Pris: 169.000 EUR ( ~1.799.098 SEK )

Boyta: 78 kvm, 3 sovrum

Med sydläge i en lugn urbanization ligger denna trevliga lägenhet. Med bara ett par minuters promenad från stranden, butiker och restauranger gör detta till en lägenhet för hela familjen att njuta av. Lägenheten har 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök. Från terrassen har man utsikt över havet och omgivningarna. Området har en stor trädgård med gräsmattor, grillplats och självklart pool.

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Lägenhet med strålande utsikt Miraflores

Pris: 179.900 EUR ( ~1.915.620 SEK )

Boyta: 58 kvm, 2 sovrum

Med gångavstånd till allt ni behöver ligger denna trevliga lägenhet. Den innefattar 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök. Den härliga terrassen på 16m2 har en härlig havsutsikt och soligt läge. Området har fin trädgård och ett mysigt poolområde för de boende att njuta av. Bilen ställer ni i garaget.

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Lägenhet med nära till stranden Riviera del Sol

Pris: 165.000 EUR ( ~1.755.964 SEK )

Boyta: 66 kvm, 3 sovrum

Endast ett par minuter från stranden och restauranger ligger denna fina lägenhet. Lägenheten består av 2 sovrum, ett badrum, vardagsrum och kök. Den soliga terrassen är på 15 m2 och har havsutsikt. Området har en vacker trädgård och fint poolområde. I närheten har ni allt ni behöver så som restauranger, butiker , gym tennis och paddelbanor. Och givetvis en härlig strand.

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Lägenhet i markplan med egen pool La Cala

Pris: 599.000 EUR ( ~6.408.221 SEK )

Boyta: 103 kvm, 4 sovrum

Vacker lägenhet med havsutsikt i markplan med egen trädgård och pool. Belägen i en lugn och lyxig urbanization i La Cala Mijas Costa. Lägenheten har 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med öppet kök. Den underbara terrassen med utgång till trädgården och poolen är försett med glasgardiner så man kan njuta av den hela året. Området har vackra uppväxta trädgårdar och 2 poolområden, 24H bevakning och p...

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Villa nära stranden och La Cala

Pris: 395.000 EUR ( ~4.225.635 SEK )

Boyta: 120 kvm, 3 sovrum

Endast 250 meter från stranden och med gångavstånd till La Cala ligger denna trevliga villa. Villan har en mysig uppväxt trädgård med privat pool och havsutsikt. Huset är fördelat på 2 sovrum, 2 bdrum, vardagsrum och kök. Det finns även ett garage att ställa bilen i. Måste ses!

Visa objekt