Mijas Costa

Första strandlinjen i Calahonda

209.000 EUR
( ~2.138.613 SEK )

Boyta
49 kvm
Sovrum
2 sovrum

Precis vid medelhavet i Mijas Costa ligger denna lägenhet med en utsikt som slår det mesta!!
Lägenheten ligger på översta våningen och innefattar 1 sovrum, 1 badrum samt kök och ett rymligt vardagsrum med utgång till terrassen. Från terrassen har ni en slående utsikt över Medelhavet och kan klara dagar se över till Afrikas kust.
Lägenheten ligger i ett område som erbjuder, trädgårdar , lekplats för de yngre 2 st. poolområden, parkering. Och givetvis direkt tillgång till stranden och strandpromenaden.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Simon Nordquist Real Estate Agent
Direkt:
+34 681 611 902
simon.nordquist@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Mijas

Nära havet Mijas Costa

Pris: 149.000 EUR ( ~1.561.768 SEK )

Boyta: 67 kvm, 3 sovrum

Nära Fuengirola bara 200 meter från Medelhavet ligger denna trevliga semesterlägenhet. Lägenheten har 2 sovrum, 1 badrum vardagsrum och kök. Terrassen på 10m2 har utsikt över havet och poolen. Lugnt område med gångavstånd till stranden, det finns även några restauranger och minimarket i närheten En promenad eller bussen tar er in till Fuengirola med dess butiker och restauranger och långa stra...

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Studiolägenhet med havsutsikt Miraflores

Pris: 135.000 EUR ( ~1.421.637 SEK )

Boyta: 51 kvm, 1 sovrum

Mycket fin studiolägenhet i Miraflores. Lägenheten är i bra skick och har helkaklat badrum och fullt utrustat kök. Från terrassen har man en vacker utsikt över havet. Området har vacker trädgård med fontän och exotiska växter. Poolområdet är stort och grönskande och har säsongsöppen snackbar . Gångavstånd till allt ni behöver.

Visa objekt
object-realtor
Mijas

Med takterrass nära stranden La Cala

Pris: 199.000 EUR ( ~2.097.021 SEK )

Boyta: 49 kvm, 2 sovrum

Inte långt från den underbara sandstranden i La cala ligger detta mysiga penthouse med takterrass. Lägenheten är i mycket bra skick och har ett sovrum, ett badrum vardagsrum med öppet kök. Från vardagsrummet kommer man ut på balkongen, härifrån kommer man via en spiraltrappa upp på takterrassen. På takterrassen har man en otrolig utsikt över havet och omgivningarna. Här finns även ett inglasat rum...

Visa objekt
object-realtor
Fuengirola

På strandpromenaden i Fuengirola

Pris: 255.000 EUR ( ~2.686.943 SEK )

Boyta: 58 kvm, 3 sovrum

Med utsikt över Medelhavet och stranden ligger denna trevliga lägenhet. Lägenheten har 2 sovrum, 1 badrum vardagsrum och kök. Terrassen ligger med fantastisk utsikt över stranden och havet. Utanför dörren ligger den 8 km långa strandpromenaden och dess stora utbud av restauranger och butiker. Perfekt för en lyckad semester.

Visa objekt
object-realtor
Fuengirola

3 sovrum centrala Fuengirola

Pris: 250.000 EUR ( ~2.634.862 SEK )

Boyta: 105 kvm, 4 sovrum

Charmig lägenhet med 2 terrasser i centrala Fuengirola. Lägenheten har 3 sovrum, 2 badrum samt vardagsrum och kök. Belägen i en liten urbanisation med få grannar. Här har ni närhet till allt ni behöver för en lyckad semester. Möjlighet att köpa till en parkeringsplats.

Visa objekt