Mijas Costa

Lägenhet i markplan med egen pool La Cala

599.000 EUR
( ~6.408.221 SEK )

Boyta
103 kvm
Sovrum
4 sovrum

Vacker lägenhet med havsutsikt i markplan med egen trädgård och pool. Belägen i en lugn och lyxig urbanization i La Cala Mijas Costa.
Lägenheten har 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med öppet kök. Den underbara terrassen med utgång till trädgården och poolen är försett med glasgardiner så man kan njuta av den hela året.
Området har vackra uppväxta trädgårdar och 2 poolområden, 24H bevakning och parkeringsgarage med förråd.
Gångavstånd till La Cala by med dess stora utbud av restauranger och butiker.
Och sist men inte minst den härliga sandstranden och Medelhavet.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Simon Nordquist Real Estate Agent
Direkt:
+34 681 611 902
simon.nordquist@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Mijas Costa

Mycket nära stranden i calahonda

Pris: 229.990 EUR ( ~2.460.559 SEK )

Boyta: 93 kvm, 3 sovrum

På andra strandlinjen i Calahonda ligger denna fina lägenhet. På bara någon minut är ni nere på strandpromenaden och stranden. Lägenheten har 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök. Terrassen ligger i sydväst och har kvällsol. Området som har egen utgång till strandpromenaden har även ett trevligt poolområde, grillplats samt garage. Restauranger och butiker på gångavstånd. Vill ni promenera till ...

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Med havsutsikt i Miraflores

Pris: 245.000 EUR ( ~2.619.736 SEK )

Boyta: 111 kvm, 3 sovrum

Lägenhet i söderläge med vacker havsutsikt. Beläget med närhet till de mesta i mysiga Miraflores. Fördelad över 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök. Terrassen har en härlig utsikt klara dagar kan man se Afrikas Kust. Såklart finns här ett fint poolområde med säsongsöppen restaurang att njuta av. Gångavstånd till restauranger, butiker och stranden. Miraflores golfbana ca 700 meter bort.

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Bo vid stranden i Calahonda

Pris: 259.000 EUR ( ~2.767.409 SEK )

Boyta: 72 kvm, 3 sovrum

Lägenhet i 2 plan alldeles vid stranden i Calahonda. Mysig lägenhet med 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök. Terrass i markplan med utgång till poolområdet och havet. På entreplan finns vardagsrum och kök samt ett sovrum. På andra våningen hittar ni master bedroom med härlig utsikt samt badrum. Utanför området ligger den fina strandpromenaden och flera mysiga stränder. Nära till restauranger och butiker.

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Penthouse med havsutsikt i Calahonda

Pris: 215.000 EUR ( ~2.297.700 SEK )

Boyta: 102 kvm, 3 sovrum

Med strålande utsikt över havet och omgivningarna ligger detta fina penthouse. I ett populärt och eftertraktat område i Calahonda. Lägenheten är i gott skick och inrymmer, 2 sovrum, 2 badrum samt vardagsrum och kök.Det finns 2 st. terrasser. En lite mindre med morgonsol samt en större i sydvästläge och härlig utsikt. Området har hela 4 pooler, mysig trädgård och gemensam parkering.

Visa objekt
object-realtor
Fuengirola

Modern lägenhet med havsutsikt

Pris: 290.000 EUR ( ~3.100.192 SEK )

Boyta: 90 kvm, 3 sovrum

I Carvajal ligger denna fina lägenhet i ett område med pooler och välskötta gräsmattor. Lägenheten är modern och har 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök. Terrassen som nås från vardagsrummet har en vacker utsikt mot Medelhavet. På några minuter når ni tågstationen som tar er till Malaga eller in till Fuengirola centrum. Fortsätter ni någon minut är ni nere vid havet och strandpromenaden som ka...

Visa objekt