Mijas Costa

Lägenhet i populärt område i La cala

299.000 EUR
( ~3.222.976 SEK )

Boyta
87 kvm
Sovrum
3 sovrum

I en eftertraktad och lugn urbanization i vackra La Cala ligger denna fina lägenhet. Lägenheten är i mycket fint skick och innefattar: 2 sovrum, 2 badrum vardagsrum med öppet fullt utrustat kök.
Terrassen som är försedd med glasgardiner och har utsikt över grönområde och medelhavet.
Urbanisationen har en tropisk trädgård med 2 poolområden med saltvatten pooler.
Till lägenheten följer både plats i garage och förråd.
På ca 7-8 minuters promenad är ni nere på den långa sandstranden och strandpromenaden i La cala. De närmaste butikerna och restaurangerna ligger ca 3 minuter från området.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Simon Nordquist Real Estate Agent
Direkt:
+34 681 611 902
simon.nordquist@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Fuengirola

Lägenhet på 1:a linjen i Los Boliches

Pris: 440.000 EUR ( ~4.715.768 SEK )

Boyta: 88 kvm, 3 sovrum

På strandpromenaden med härlig utsikt över medelhavet ligger denna fina lägenhet. Fördelad över 2 sovrum,2 badrum, kök och vardagsrum. Terrassen på 13 m2 ligger vänd mot havet. Los Boliches mysiga gator och restauranger ligger precis utanför dörren.

Visa objekt
object-realtor
Fuengirola

Lägenhet på strandpromenaden i Fuengirola

Pris: 340.000 EUR ( ~3.643.626 SEK )

Boyta: 89 kvm, 3 sovrum

På den långa strandpromenaden i Fuengirola ligger denna mysiga lägenhet. Belägen i syd/väst med utsikt över stranden och Medelhavet. Lägenheten har 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök samt en terrass på ca 7m2. Byggnaden har ett trevligt poolområde perfekt att skölja av sig när man kommit från stranden. Allt ni kan tänka er för en trevlig vistelse inom gångavstånd.

Visa objekt
object-realtor
Fuengirola

Fint radhus i Pueblo lopez Fuengirola

Pris: 280.000 EUR ( ~2.999.912 SEK )

Boyta: 155 kvm, 3 sovrum

I vackra Pueblo Lopez ligger detta trevliga och charmiga radhus. Med sin mysiga uteplats på ca 40m2 blir detta en oas i andalusisk stil mitt i Fuengirola. Huset innefattar 2 sovrum, 2 badrum, kök, stort vardagsrum med separat lounge del med utgång till baksidan med gräsplätt och citronträd. Här finns även en liten tillbyggnad med förråd och tvättstuga. Pueblo Lopes är ett mycket vackert område ...

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Trevlig lägenhet nära stranden i La Cala de Mijas

Pris: 175.000 EUR ( ~1.876.190 SEK )

Boyta: 55 kvm, 2 sovrum

Mitt i La Cala völdigt nära stranden ligger denna fina trevliga lägenhet. Lägenheten är i väldigt gott skick och har 1 sovrum ett badrum, vardagsrum och kök. Terrassen är på hela 18m2 en del är inglasad perfekt för att kunna utnyttja hela året. Tack vare sitt centrala läge har ni närhet till allt ni behöver så som restauranger, butiker och stranden. Här behöver ni ingen bil.

Visa objekt
object-realtor
Mijas Costa

Mycket fin lägenhet med havsutsikt nära stranden

Pris: 225.000 EUR ( ~2.377.833 SEK )

Boyta: 65 kvm, 3 sovrum

I ett av de populäraste områdena i Riviera del Sol, Mijas Costa ligger denna mycket fräscha lägenhet. Hela lägenheten är topprenoverad med bla, helkaklade badrum med golvvärme. När ni kommer in i lägenheten har ni de öppna köket på vänster hand, rakt fram ligger det ljusa vardagsrummet och terrassen med dess vackra utsikt över poolområdet och Medelhavet. Till höger ligger de båda sovrummen, vara...

Visa objekt