Nerja

-Lägenhet med havsutsikt och trädgård, Nerja

230.000 EUR
( ~2.424.800 SEK )

Boyta
55 kvm
Sovrum
3 sovrum

Varmt välkomna till Costa del Sol och till charmiga Nerja!

Här finner vi denna lägenhet på markplan i en väldigt fin urbanisation med 24/7 säkerhet, restauranger, butiker, grönområden och gemensam pool. Lägenheten är belägen i lugna San Juan de Capistrano som är ligger 2 km från Nerjas centrum.

Bostaden vetter mot sydväst vilket innebär sol hela dagen med magisk utsikt över medelhavet och bergen runtom.

Lägenheten ett vardagsrum med öppen spis och med tillgång till en stor solig terrass om 96 kvm som vetter mot syd samt en privat trädgårdstäppa, kök, två sovrum med inbyggda garderober och ett badrum med dusch. Fastigheten har A/C med värme och kylfunktion.

Ett liv och boende i Nerja:
Längs med spanska solkusten, Costa Del Sol, finner man Nerja. Här pågår vardagen i ett något lugnare tempo och från det lokala centrumet går det att ta sig till många härliga stränder. Staden ligger tio mil från Malaga och flyger man in från Sverige nås orten enkelt via bil, buss eller tåg från Malagas flygplats. Nerja är beläget mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet, vilket skapar ett mikroklimat som bidrar till att temperaturen i området är något högre, jämfört med andra städer på solkusten. Den lokala bebyggelsen av hus är lägre i markhöjd, något som bidrar till ortens idylliska framtoning. Vi har flera villor och lägenheter till salu i Nerja om ni är intresserade av denna spanska pärla.

Köpa hus eller lägenhet i Nerja:
Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja:
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Frida Sandström Real estate agent
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Nerja

Nyproducerad villa i vackra Nerja

Pris: 475.000 EUR ( ~5.001.189 SEK )

Boyta: 200 kvm, 4 sovrum

HusmanHagberg presenterar stolt denna nyproducerade och lyxiga villa. Bostaden har en modern design med stora fönster och en boyta om 200 kvm byggd på en tomt om 390 kvm, bestående av 3 sovrum 2 badrum, ett stort vardagsrum, kök och terrass, privat pool, havsutsikt och utsikt över bergen runtom. Bostaden säljs fullt möblerad och har utmärkta kvaliteter inkl varm och kall-luftkonditionering,...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Prisvärda lägenheter i Torre del Mar

Pris: 187.950 EUR ( ~1.972.813 SEK )

Boyta: 95 kvm, 3 sovrum

Varmt välkomna till Costa del Sol och till denna fantastiska nyproduktion i Torre del Mar! Dessa lägenheter är välplanerade med 3-6 rum och kök. Lägenheterna byggs med hög standard och kvalitet! Här byggs vanliga och etagelägenheter med balkonger och terrasser (Om ca 7 - 115 kvm) med genomtänkta och moderna planlösningar och inredningar framtagna för att avnjutas av. I priserna ingår kök...

Visa objekt
object-realtor
Malaga

Nyrenoverat lägenhetskomplex, Malaga City

Pris: 195.000 EUR ( ~2.060.223 SEK )

Boyta: 43 kvm, 1 sovrum

Välkomna till Malaga City där vi på HusmanHagberg kan presentera ett nytt och spännande projekt. Byggnaden och lägenheterna har nyrenoverats och här erbjuds studios och lägenheter med 1-2 sovrum och 1-2 badrum. Komplexet är byggd i centrala Malaga med närhet till det mesta. Byggherren är svensk som försöker föra in skandinavisk standard och kvalité till Malaga vilket ger människor en trygghet ...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Nyproduktion endast ett stenkast från stranden

Pris: 188.500 EUR ( ~1.989.655 SEK )

Boyta: 71 kvm, 3 sovrum

Varmt välkommen till denna Nyproduktion i Torrox Costa, SeaLine Homes, endast ett stenkast från strand och hav. Projektet kommer bestå av 23 lägenheter i olika storlekar med öppen planlösning och allt i bra kvalité. Här kommer finnas ett fint område med både trädgård och pool. Garage köps även till. Priserna för lägenheter med två sovrum ligger från 188 500 EURO.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Nya strandnära lägenheter i Torre del Mar

Pris: 180.500 EUR ( ~1.906.911 SEK )

Boyta: 99 kvm, 3 sovrum

Projektet Almijara Homes är ett bostadsområde som är perfekt belägna några hundra meter från stranden i Torre del Mar. Dessa lägenheter har ytor om 99 kvm fördelat på 3 rum varav 2 sovrum och 2 badrum. Bostäderna har även terrasser/balkonger om 8 kvm med bästa solläge! I bostadsområdet finns en fin pool och vackra lummiga grönområden. Torre del Mar är en levande spansk kuststad med en väldi...

Visa objekt