Nerja

-Lägenhet med havsutsikt och trädgård, Nerja

230.000 EUR
( ~2.475.776 SEK )

Boyta
55 kvm
Sovrum
3 sovrum

Varmt välkomna till Costa del Sol och till charmiga Nerja!

Här finner vi denna lägenhet på markplan i en väldigt fin urbanisation med 24/7 säkerhet, restauranger, butiker, grönområden och gemensam pool. Lägenheten är belägen i lugna San Juan de Capistrano som är ligger 2 km från Nerjas centrum.

Bostaden vetter mot sydväst vilket innebär sol hela dagen med magisk utsikt över medelhavet och bergen runtom.

Lägenheten ett vardagsrum med öppen spis och med tillgång till en stor solig terrass om 96 kvm som vetter mot syd samt en privat trädgårdstäppa, kök, två sovrum med inbyggda garderober och ett badrum med dusch. Fastigheten har A/C med värme och kylfunktion.

Ett liv och boende i Nerja:
Längs med spanska solkusten, Costa Del Sol, finner man Nerja. Här pågår vardagen i ett något lugnare tempo och från det lokala centrumet går det att ta sig till många härliga stränder. Staden ligger tio mil från Malaga och flyger man in från Sverige nås orten enkelt via bil, buss eller tåg från Malagas flygplats. Nerja är beläget mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet, vilket skapar ett mikroklimat som bidrar till att temperaturen i området är något högre, jämfört med andra städer på solkusten. Den lokala bebyggelsen av hus är lägre i markhöjd, något som bidrar till ortens idylliska framtoning. Vi har flera villor och lägenheter till salu i Nerja om ni är intresserade av denna spanska pärla.

Köpa hus eller lägenhet i Nerja:
Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja:
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Franchisetagare / Fastighetsrådgivare
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torrevieja

Renoverade sekelskiftslägenheter i Torrevieja!

Pris: 299.000 EUR ( ~3.213.636 SEK )

Boyta: 200 kvm, 4 sovrum

Nyrenoverade lägenheter i en historisk byggnad med sekelskiftsarkitektur, gemensam SPA del med pool på takterrassen, i centrum av Torrevieja.

Visa objekt
object-realtor
Alicante

Magnifik villa nära Alicante stad!

Pris: 4.998.000 EUR ( ~50.879.640 SEK )

Boyta: 676 kvm, 6 sovrum

Otrolig magnifik villa med en oslagbar havsutsikt och en tomt på 1870m2!

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Prisvärda etagelägenheter nära Malaga!

Pris: 154.500 EUR ( ~1.652.170 SEK )

Boyta: 63 kvm, 3 sovrum

Välkomna till detta attraktiva projekt. I Benajarafe som är belägen ca 2,5 mil (15-20 min) från Malaga, finner vi detta kommande nyproduktionsprojekt med 24 välplanerade lägenheter med 3 rum och 2 sovrum. Ytorna varierar mellan 63 – 74 kvm och terrassytorna varierar mellan 8 - 57 kvm. Lägenheterna byggs med högkvalitativa material och bra standard och levereras med moderna kök inkl vitvar...

Visa objekt
object-realtor
Orihuela Costa

-Välskött bostad i populära Zeniamar.

Pris: 199.900 EUR ( ~2.152.375 SEK )

Boyta: 79 kvm, 3 sovrum

Varmt välkommen till denna mycket fina lägenhet som ligger i eftertraktade Zeniamar 9. När vi öppnar entrégrinden möts vi av en trevlig uteplats där vi hittar citronträd och ett inglasat uterum där det finns plats för en möbelgrupp. Vi kommer in i ett ljust och rymligt vardagsrum som ligger i direkt anslutning till det fullt utrustade barköket. Intill köket hittar vi en patio där det finns pl...

Visa objekt
object-realtor
Orihuela Costa

-Fantastiskt hus i ett attraktivt läge!

Pris: 149.000 EUR ( ~1.607.289 SEK )

Boyta: 80 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till denna fantastiska och prisvärda bostad i Lomas de Cabo Roig! Detta område är otroligt attraktivt bland våra köpare då det överblickar en fantastisk natur och vy. Dessutom så är det väldigt nära till alla tänkbara tjänster, butiker/affärer och restauranger. Bostaden har en boyta om 80 kvm som är fördelat enligt följande: Fyra rum varav tre sovrum (Alla med fläkt och två ha...

Visa objekt