Nerja

Los Tablazos

260.000 EUR
( ~2.758.139 SEK )

Boyta
55 kvm
Sovrum
3 sovrum
Byggnadsår
1989

Välkommen till detta enplanshus I El Tablazo, på landet mellan Nerja och Frigiliana endast 8 minuters bilväg till kusten och stränderna i Nerja.
Huset har en öppen planlösning med öppet kök mot vardagsrummet med öppen spis, två stora sovrum, ett badrum och ett förråd som kan göras om till ett tredje sovrum.
Huset har stora trevliga terrassytor med utekök med BBQ och en liten pool och en trädgård med fruktträd.
Missa inte chansen till att skapa ditt drömboende ”in campo” med närheten till Nerja med sina vackra stränder och alla bekvämligheter. Välkommen att boka en visning för att se potentialen på denna fastighet.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Katy McEwen Kontor Nerja - Säljare
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Nerja

Ladera del Aguila

Pris: 192.000 EUR ( ~2.021.874 SEK )

Boyta: 552 kvm

Tomt på 550 kvm med väg på två sidor om tomten. Tillstånd finns att bygga 260 kvm över 3 våningar; garage, bottenvåning och övervåning. Det finns också plats att bygga pool. Man tillhör en urbanisation med väldigt låg samfällighetsavgift där ens vattenräkning ingår. Tomten ligger i sydvästläge.

Visa objekt
object-realtor
Torrox

Stort och renoverat townhouse Torrox Pueblo

Pris: 219.000 EUR ( ~2.331.794 SEK )

Boyta: 168 kvm, 4 sovrum

Mysigt townhouse i den trevliga vita byn Torrox Pueblo. Huset har två stora terrasser med utsikt över Torroxdalen ned mot havet. På entréplan ligger en stor hall med plats för matbord, här har vi också köket och det riktigt stora vardagsrummet. En trappa upp har man 3 sovrum och ett badrum samt access till tvättstuga och de två terrasserna varav en är takterrass.

Visa objekt
object-realtor
Torrox

Torrox Park Colinas

Pris: 112.000 EUR ( ~1.180.650 SEK )

Boyta: 70 kvm

Lägenheten är belägen i Torrox Park med fantastisk utsikt över Medelhavet. Fastigheten disponerar en stor terrass i västläge, vardagsrum, öppet kök, badrum och sovrum med mycket garderober. Samfälligheten har ett trevligt poolområde med härliga grönområden. Bostaden passar perfekt både som semesterlägenhet och som året-runt-bostad.

Visa objekt
object-realtor
Torrox

Torrox center

Pris: 150.000 EUR ( ~1.590.648 SEK )

Boyta: 115 kvm, 4 sovrum

Ett typiskt byhus i centrala Torrox, precis vid kyrkan. Man kommer in på bottenvåningen och möts av en trapp som tar en upp till första våningen. Där finner man vardagsrummet med två balkonger, köket, badrum samt ett sovrum, även det med balkong. På andra våningen i huset finns sovrum 2 med access till en terrass i östläge med utsikt över Torrox och kyrkan. Vidare kommer sovrum 3 med eget badrum, ...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Calle Cristo

Pris: 350.000 EUR ( ~3.739.362 SEK )

Boyta: 133 kvm, 5 sovrum

Radhus mitt i Nerja centrum som totalrenoverades 1999. Huset har två våningar och erbjuder tre-fyra sovrum, vardagsrum, stort kök, tvättstuga, innergård samt en stor terrass med förråd. Kommunen tillåter tillbyggelse samt takterrass, man kan även dela upp bostaden till fyra lägenheter. Värd att se!

Visa objekt