Nerja

Med stor privat uteplats i Capistrano – Nerja

139.000 EUR
( ~1.432.877 SEK )

Boyta
40 kvm
Sovrum
2 sovrum

Lägenheten har en stor privat trädgård / uteplats med gott om plats för både sol, grill och odling av blommor och frukträd. Viss trädgårdskötsel ingår i föreningsavgiften. Lägenheten har stort vardagsrum som utan problem rymmer en stor bäddsoffa. Här finns plats för matbord och ett praktiskt arbetskök. AC finns installerad i vardagsrummet. Badrum med badkar och fönster samt sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggt kassaskåp.

Capistrano Village är känt för sina vackra vitkalkade låga byggnader och framförallt sina två fantastiska poolområden med tillgång till barnpooler i båda områdena.

Lägenheten är perfekt för dig som söker en semesterlägenhet som även är enkel att hyra ut. Capistrano Village har fler etablerade uthyrningsfirmor, varav en av dem har skött uthyrningen av denna lägenhet i flera år.

Capistrano Village ligger på promenadavstånd från Nerja och det går buss till stan när du inte orkar gå. Det finns två stora mataffärer ett par minuters promenad bort och Nerjas fina tennis- och paddelbana ligger i närheten. Allt du behöver för en lyckad och avslappnad semester finns inom behörigt avstånd.

Välkommen på visning!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Mariette Östlind Kontor Nerja - Kontorschef/Säljare
Direkt:
+34 639 221 375
mariette.ostlind@maklarringen.se
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Nerja

Las Cuevas de Nerja

Pris: 570.000 EUR ( ~5.941.660 SEK )

Boyta: 390 kvm, 8 sovrum

Ett unikt tillfälle på ett unikt hus belägen på ett unikt ställe. Huset ligger i ett naturskönt område med nära till nationalpark och vandringsleder, men även till Nerja och stränder. Bostaden är byggd speciellt för en av Nerjas mer kända konstruktörer. Huset är byggt i en arabisk/marokansk stil och har stora utomhusytor, garage och grillplats byggd med sten från området kring Nerja-grottan, vil...

Visa objekt
object-realtor
Torrox

Din plats i solen!

Pris: 795.000 EUR ( ~8.293.104 SEK )

Boyta: 234 kvm, 7 sovrum

Välkommen till detta drömhus med ett enastående läge. Huset är i ett oklanderligt skick och varenda hörn av tomten har en utsikt man får nypa sig i armen för att förstå att den är sann.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Stort radhus med kanonläge i Nerja

Pris: 419.000 EUR ( ~4.325.360 SEK )

Bättre läge än på det här stora radhuset är svårt att hitta i Nerja. Huset har allt för den stora familjen och har hela fyra sovrum, enorma umgängesytor och privat pool. Det höga läget ger det här huset en av de bästa utsikterna i området.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Radhus med stora uteplatser centralt i Nerja

Pris: 290.000 EUR ( ~3.023.236 SEK )

Boyta: 89.9 kvm, 3 sovrum

Radhus med charm i lugnt läge men samtidigt mitt i stan. Här bor du både privat och avskilt men har ändå gångavstånd till allt. Alltid garanterad parkering direkt utanför huset.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Villa i Nerja, Costa del Sol

Pris: 895.000 EUR ( ~9.218.418 SEK )

Boyta: 240 kvm, 7 sovrum

Denna fantastiskt charmiga villa har definitivt ett av Capistranos bästa lägen. Från huset och den stora tomten har du en svårslagen utsikt över Nerja och Medelhavet. Huset är äldre, men i gott skick, och det är byggt i två plan. Markplan har garage för två bilar, flertalet förråd, tvättstuga, täckt terrass och en gästtoalett. Övre plan har sex sovrum, ett mycket stort vardagsrum, kök, oc...

Visa objekt