San Pedro del Pinatar

Nya bostäder i genuina San Pedro del Pinatar

174.900 EUR
( ~1.889.880 SEK )

Boyta
91.7 kvm
Sovrum
4 sovrum
Byggnadsår
2020

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser.

Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus.

Lägenheterna på markplan har boytor om 89 – 91 kvm och har tre sovrum, två badrum och terrassytor om 37 kvm.

Etagelägenheterna har boytor om 77 kvm och har två sovrum, två badrum, balkong om 21 kvm och privata takterrasser om 74 kvm.

I priserna ingår: lamppaket i vardagsrum och kök, lampor i badrummen, vitvaror (ugn, spis, köksfläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys) och golvvärme i badrummen.

Priser:
Lägenheter på markplan från 174.900 Euro
Etagelägenheter från 185.900 Euro

San Pedro del Pinatar är en fiskestad som ligger vid en naturlig lagun på spanska solkusten Costa Calida och har cirka 24.000 invånare. Varje år lockar staden till sig tusentals av turister och det finns ett stort utbud av affärer samt nödvändigheter som apotek, bank och postkontor. För dig som vill göra en längre utflykt, så ligger storstaden Alicante 78 kilometer bort, ett populärt turistmål som har mycket att erbjuda. Från San Pedro del Pinatar till Alicante flygplats är det cirka en timmes bilfärd och det finns även bra busskommunikationer mellan orterna. Bergen som omringar San Pedro del Pinatar skyddar staden mot de kalla vindar som kommer norrifrån vilket ger milda vintrar, något som är väldigt populärt bland svenskar.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Alicante

Lyxlägenheter i Playa de San Juan, Alicante

Pris: 329.500 EUR ( ~3.471.664 SEK )

Boyta: 115.71 kvm, 4 sovrum

Välkomna till soliga Alicante och till dessa lyxiga lägenheter belägna ett stenkast från Playa de San Juan. Projektet Nature är en exklusivt bostadsområde byggt med en modern och innovativ design med alla egenskaper du behöver för att njuta av din plats i solen. Bostäderna har stora och luftiga ytor och består av tre eller fyra sovrum. Etagevåningarna har stora takterrasser med möjlighet ti...

Visa objekt
object-realtor
Ciudad Quesada

Lyxvillor med källare i Benijofar, Costa Blanca

Pris: 343.000 EUR ( ~3.614.097 SEK )

Boyta: 117 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till soliga Spanien och bostadsområdet Sol Natura på Costa Blanca-kusten. Detta bostadsområdet ligger i ett oslagbart läge i staden Benijófar, omgiven av natur och magiska utsikter. Härifrån är det gångavstånd till all möjlig typ av tjänster och närservice. Området ligger enbart 15 minuter från stränderna i Guardamar och 25 minuter från Alicantes internationella flygplats via mot...

Visa objekt
object-realtor
Orihuela Costa

Bo med en Panoramavy över medelhavet

Pris: 340.000 EUR ( ~3.585.428 SEK )

Boyta: 98 kvm, 4 sovrum

Bo med magisk utsikt över medelhavet, och med närhet till alla bekvämligheter

Visa objekt
object-realtor
Orihuela Costa

Fantastiska nya prisvärda radhus i Villamartin

Pris: 180.000 EUR ( ~1.897.811 SEK )

Boyta: 98.5 kvm, 4 sovrum

Här har ni helt nya och prisvärda nyproduktioner.

Visa objekt
object-realtor
Torrevieja

Modernt och centralt med pool på taket

Pris: 129.000 EUR ( ~1.360.435 SEK )

Boyta: 73 kvm, 3 sovrum

Välkomna till denna nyproduktion i centrala Torrevieja, belägen endast 200 meter från stränderna och med en gemensam pool på taket. Läget är otroligt centralt och med närhet till bland annat stormarknader, kaféer, restauranger, busscentralen och butiker. Byggnaden kommer bestå av 10 moderna och exklusiva bostäder med två sovrum och två badrum med terrasser mellan 4 - 10 kvm och boytor mellan 83...

Visa objekt