Orihuela Costa

Nya lägenheter i Villamartin

182.000 EUR
( ~1.944.791 SEK )

Boyta
91.73 kvm
Sovrum
4 sovrum

HusmanHagberg presenterar stolt ett nytt och mycket prisvärt projekt i vackra Villamartin. Projektet byggs av en byggherre med mycket hög standard av materialval.

Bostäderna byggs i modern stil och de stora balkongerna/terrasserna som vetter mot syd har sol hela dagen. De vackra materialvalen ger ett mycket tilltalande och luftigt intryck. I priset ingår klimatanläggning för värme och svalka.

Samtliga bostäder har vardagsrum och kök, två eller tre sovrum och två badrum samt stora balkonger/terrasser om 20-68 kvm. Lägenheterna högst upp har även stora privata takterrasser.

Köken har öppen planlösning mot vardagsrum och balkong vilket ger härliga och öppna sociala ytor samt förstärker ljusinsläpp och känslan av rymd. Köken är fullt utrustade med skåp, spis med fläkt, ugn, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin (Bosch/Siemens).

I priset ingår även installerad central-A/C, fullt utrustade badrum med värmegolv och LED-spotlights samt garageplats och ett eget förråd i källaren.

Villamartin Gardens är ett privat inhägnat bostadsområde med en trevlig gemensam trädgård och en poolanläggning och jacuzzi.

Lägenheterna kommer i olika storlekar och planlösningar, nedan kommer en liten lista där storlekarna presenteras:

Byggarea: 91 – 221 kvm
Balkong: 20 – 25 kvm
Takterrass: 71 – 101 kvm
Terrass: 40 – 68 kvm

Projektet beräknat stå klart i Juni 2019

Lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum från 182 000 Euro (+Moms) beroende på storlek.
Lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum från 210 000 Euro (+Moms) beroende på storlek.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torrevieja

Renoverade sekelskiftslägenheter i Torrevieja

Pris: 299.000 EUR ( ~3.202.116 SEK )

Boyta: 200 kvm, 4 sovrum

Nyrenoverade lägenheter i en historisk byggnad med sekelskiftsarkitektur, gemensam SPA del med pool på takterrassen, i centrum av Torrevieja.

Visa objekt
object-realtor
San Pedro del Pinatar

Enplansvillor i genuina San Pedro del Pinatar

Pris: 244.900 EUR ( ~2.627.319 SEK )

Boyta: 92 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser. Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus. Villorna har boytor om ca 92 kvm som disponeras enligt följande: tre sovrum och två badrum, balkong och terras...

Visa objekt
object-realtor
Pilar de la Horadada

Moderna enplansvillor i Pilar de la Horadada

Pris: 184.900 EUR ( ~1.980.510 SEK )

Boyta: 61 kvm, 3 sovrum

Välkomna till ett nytt projekt i otroligt vackra Pilar de la Horadada! Projektet består av otroligt prisvärda enplansvillor med privata takterrasser med 2-3 sovrum och 2 badrum. Dessa villor har boytor mellan 61 - 80 kvm med takterrasser mellan 129 - 174 kvm. Tomterna är om 120 - 210 kvm. Bostäderna byggs med hög standard och kvalité. Privata pooler kan läggas till mot en extra kostnad. ...

Visa objekt
object-realtor
San Pedro del Pinatar

Etagelägenheter i genuina San Pedro del Pinatar

Pris: 185.900 EUR ( ~1.994.360 SEK )

Boyta: 77 kvm, 3 sovrum

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser. Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus. Lägenheterna på markplan har boytor om 89 - 91 kvm och har tre sovrum, två badrum och terrassytor om 37 kvm....

Visa objekt
object-realtor
San Javier

Inflyttningsklar villa i San Javier

Pris: 309.000 EUR ( ~3.310.505 SEK )

Boyta: 120 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till Costa Calida och till denna fantastiska inflyttningsklara villa! Villan är byggd på en tomt om 200 kvm och har en boyta om 120 kvm som disponeras enligt följande: Fyra rum varav tre sovrum och två badrum, kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrumme På första plan finner vi ett stort vardagsrum med utsikt över den privata poolen och trädgården, ett sovrum, ett b...

Visa objekt