Orihuela Costa

Nya lägenheter i Villamartin!

182.000 EUR
( ~1.898.004 SEK )

Boyta
91.73 kvm
Sovrum
4 sovrum

HusmanHagberg presenterar stolt ett nytt och mycket prisvärt projekt i vackra Villamartin. Projektet byggs av en byggherre med mycket hög standard av materialval.

Bostäderna byggs i modern stil och de stora balkongerna/terrasserna som vetter mot syd har sol hela dagen. De vackra materialvalen ger ett mycket tilltalande och luftigt intryck. I priset ingår klimatanläggning för värme och svalka.

Samtliga bostäder har vardagsrum och kök, två eller tre sovrum och två badrum samt stora balkonger/terrasser om 20-68 kvm. Lägenheterna högst upp har även stora privata takterrasser.

Köken har öppen planlösning mot vardagsrum och balkong vilket ger härliga och öppna sociala ytor samt förstärker ljusinsläpp och känslan av rymd. Köken är fullt utrustade med skåp, spis med fläkt, ugn, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin (Bosch/Siemens).

I priset ingår även installerad central-A/C, fullt utrustade badrum med värmegolv och LED-spotlights samt garageplats och ett eget förråd i källaren.

Villamartin Gardens är ett privat inhägnat bostadsområde med en trevlig gemensam trädgård och en poolanläggning och jacuzzi.

Lägenheterna kommer i olika storlekar och planlösningar, nedan kommer en liten lista där storlekarna presenteras:

Byggarea: 91 – 221 kvm
Balkong: 20 – 25 kvm
Takterrass: 71 – 101 kvm
Terrass: 40 – 68 kvm

Projektet beräknat stå klart i Juni 2019

Lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum från 182 000 Euro (+Moms) beroende på storlek.
Lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum från 210 000 Euro (+Moms) beroende på storlek.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Franchisetagare / Fastighetsrådgivare
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Nerja

Takvåning i Torrox Park

Pris: 175.000 EUR ( ~1.827.525 SEK )

Boyta: 71 kvm, 3 sovrum

Välkommen till en takvåning som är renoverad till en hög standard. Denna lägenhet ligger i området Torrox Park och har tillgång till gemensam pool och grönområden. Du omringas även av mycket fin natur såsom härliga berg. Härifrån tar det endast knappt fem minuter ner till stranden med bil. Lägenheten består av två sovrum med plats för dubbelsäng i båda, inbyggd garderob och bra förrådsutrym...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Nyproducerad villa i vackra Nerja!

Pris: 475.000 EUR ( ~4.960.785 SEK )

Boyta: 200 kvm, 4 sovrum

HusmanHagberg presenterar stolt denna nyproducerade och lyxiga villa. Bostaden har en modern design med stora fönster och en boyta om 200 kvm byggd på en tomt om 390 kvm, bestående av 3 sovrum 2 badrum, ett stort vardagsrum, kök och terrass, privat pool, havsutsikt och utsikt över bergen runtom. Bostaden säljs fullt möblerad och har utmärkta kvaliteter inkl varm och kall-luftkonditionering,...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Fantastisk villa nära Nerja!

Pris: 398.000 EUR ( ~4.156.579 SEK )

Boyta: 160 kvm, 5 sovrum

Trevlig villa med privat pool till salu i en urbanisering belägen väldigt nära Nerja-centrum. Den består av 4 sovrum, 3 badrum, 2 kök, grillplats och privat parkering. På bottenvåningen finns en separat gästlägenhet och ett förråd. Det finns också ett separat kök. Bostaden säljs delvis möblerad. I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig s...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Fantastiska villor i Torrox Park!

Pris: 450.000 EUR ( ~4.699.732 SEK )

Boyta: 217 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till denna fantastiska vackra lyxvilla i Torrox Park! Denna villa ligger i ett exklusivt och lugnt bostadsområde med magisk natur och havsutsikt. Detta är ett modernt hus till ett bra pris. Härifrån har man goda förbindelser genom motorvägen eller från kusten till olika platser i Costa del Sol. Till Nerja tar det ca 7 minuter och till Malagas flygplats tar det ca 46 minuter. ...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Lägenhet i Torrox Costa!

Pris: 135.000 EUR ( ~1.409.805 SEK )

Boyta: 50 kvm, 3 sovrum

Välkomna till denna vackra lägenhet i urbaniseringen Torrox Park (Torrox Costa). Bostaden har en boyta om ca 50 kvm bestående av 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum - matsal med fullt utrustat öppet kök och en veranda om 7 kvm. I priset ingår luftkonditionering. Gemensam pool finns i bostadsområdet. Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Visa objekt