Pilar de la Horadada

Nya lyxiga strandnära villor!

369.500 EUR
( ~3.956.917 SEK )

Boyta
134 kvm
Sovrum
4 sovrum

Varmt välkomna till detta nya attraktiva projekt med 21 villor i två plan och takterrasser. Endast 300 meter från Medelhavets fina stränder, belägna i ett vackert och snabbt växande område – El Mojón / Torre de la Horadada!

Dessa villor är noggrant designade med bästa möjliga väderstreck och välplanerade ytor. Allt för att erbjuda en bostad med en harmonisk atmosfär i en vacker omgivning och nära långa, fina stränder.

Bostäderna byggs i två plan med takterrass tillsammans med en generös hörntomt där framsidan erbjuder privat parkeringsplats och en altan och på baksidan finns en privat pool om 15 kvm.

Den total boytan är om ca 134 kvm och är fördelat enligt följande: Första plan består av en hall med garderober, ett sovrum, ett badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och stora fönster som överblickar mot poolen.

På andra plan finner ni två sovrum och två badrum varav huvudsovrummen har en stor balkong och en rymlig och komplett walk-in-closet samt det ena badrummet en-suite.

Takterrassen finner ni ytterligare en trappa upp med ute-kök och grill samt en magisk utsikt över medelhavet och det typiskt spanska landskapet.

Priser från 369.500 Euro beroende på tomtstorlek samt bostadsstorleken.

Välkommen ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torrevieja

Renoverade sekelskiftslägenheter i Torrevieja

Pris: 299.000 EUR ( ~3.202.116 SEK )

Boyta: 200 kvm, 4 sovrum

Nyrenoverade lägenheter i en historisk byggnad med sekelskiftsarkitektur, gemensam SPA del med pool på takterrassen, i centrum av Torrevieja.

Visa objekt
object-realtor
San Pedro del Pinatar

Enplansvillor i genuina San Pedro del Pinatar

Pris: 244.900 EUR ( ~2.627.319 SEK )

Boyta: 92 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser. Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus. Villorna har boytor om ca 92 kvm som disponeras enligt följande: tre sovrum och två badrum, balkong och terras...

Visa objekt
object-realtor
Pilar de la Horadada

Moderna enplansvillor i Pilar de la Horadada

Pris: 184.900 EUR ( ~1.980.510 SEK )

Boyta: 61 kvm, 3 sovrum

Välkomna till ett nytt projekt i otroligt vackra Pilar de la Horadada! Projektet består av otroligt prisvärda enplansvillor med privata takterrasser med 2-3 sovrum och 2 badrum. Dessa villor har boytor mellan 61 - 80 kvm med takterrasser mellan 129 - 174 kvm. Tomterna är om 120 - 210 kvm. Bostäderna byggs med hög standard och kvalité. Privata pooler kan läggas till mot en extra kostnad. ...

Visa objekt
object-realtor
San Pedro del Pinatar

Etagelägenheter i genuina San Pedro del Pinatar

Pris: 185.900 EUR ( ~1.994.360 SEK )

Boyta: 77 kvm, 3 sovrum

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser. Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus. Lägenheterna på markplan har boytor om 89 - 91 kvm och har tre sovrum, två badrum och terrassytor om 37 kvm....

Visa objekt
object-realtor
San Javier

Inflyttningsklar villa i San Javier

Pris: 309.000 EUR ( ~3.310.505 SEK )

Boyta: 120 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till Costa Calida och till denna fantastiska inflyttningsklara villa! Villan är byggd på en tomt om 200 kvm och har en boyta om 120 kvm som disponeras enligt följande: Fyra rum varav tre sovrum och två badrum, kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrumme På första plan finner vi ett stort vardagsrum med utsikt över den privata poolen och trädgården, ett sovrum, ett b...

Visa objekt