Orihuela Costa

Nya prisvärda lägenheter nära golf

149.000 EUR
( ~1.574.517 SEK )

Boyta
76.27 kvm
Sovrum
3 sovrum
Byggnadsår
2019

Vi på HusmanHagberg är glada att kunna presentera detta nya projekt som ligger i PAU-8, en del av Villamartin på Orihuela Costa. De prisbelönta stränderna i Punta Prima och Playa Flamenca ligger i närheten tillsammans med det största köpcentret i provinsen, La Zenia Boulevard.

Residencial Amanecer VI består av lägenheter med 3 eller 2 sovrum och 2 badrum, vardagsrum/ matrum, kök med öppen planlösning, en generös balkong, parkering och förråd. Lägenheterna byggs med exklusiv finish!

Området är uppbyggd kring den stora gemensamma poolen, en separat pool finns även för barn samt stora och härliga trädgårdar. Till lägenheterna ingår även dubbelglas, elektriska jalusier, säkerhetsdörrar, förinstallation av luftkonditionering, en hiss anpassad för funktionshindrade, gemensamma utrymmen för avslappning och ett gym. Garageplats ingår också i köpet.

Priser från 147.900 Euro för en lägenhet med 3 rum och 2 sovrum upp till 212.900 Euro för en lägenhet med 4 rum och 3 sovrum. Det finns kvar lägenheter på markplan (Dessa har stora privata terrasser/trädgårdar), 1:a, 2:a och 3:e våningen med antingen söder, öst eller väst orientering.

I närområdet finns det världskända golfbanor vilket gör lägenheterna perfekta för uthyrning! Mataffärer samt närtjänster finns inom kort avstånd!

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Pilar de la Horadada

Nya strandnära lägenheter i Torre de la Horadada

Pris: 198.000 EUR ( ~2.093.328 SEK )

Boyta: 86 kvm, 4 sovrum

Den ytterst pålitliga byggherren av succéprojektet Bahia Homes fortsätter med projektet Porto Marina IV i genuina och växande Torre de la Horadada. Projektet byggs på en stor tomt med gångavstånd till stranden, det nya torget och den mysiga småbåtshamnen. Lägenheterna är välbyggda markplanslägenheter och etagevåningar med privata takterrasser med mycket utrymme. Bostäderna har tre sovrum, ett l...

Visa objekt
object-realtor
Torrevieja

Nya lägenheter i centrala Torrevieja!

Pris: 110.000 EUR ( ~1.162.646 SEK )

Boyta: 81.41 kvm, 3 sovrum

Välkomna till detta projekt i centrala Torrevieja, nära La Matas stränder! Alla dessa bostäder i komplexet har renoverats från dess ursprungliga skick. Lägenheterna har 1-3 Sovrum och 1-2 badrum, kök och balkonger/terrasser. I området finns även gemensam pool och grönområden. Just nu ingår alla garageplatser i priset! Denna annons gäller bostäderna med 3 rum varav 2 sovrum och 2 badrum, kök...

Visa objekt
object-realtor
Murcia

Nya fantastiska och påkostade villor

Pris: 247.000 EUR ( ~2.610.493 SEK )

Boyta: 129 kvm, 4 sovrum

Nyproducerade och prisvärda hus nära havet och med gångavstånd till staden Los Alcazares, med marknader och restauranger.

Visa objekt
object-realtor
Torrevieja

Nya fantastiska radhus i härliga Rosaleda

Pris: 239.000 EUR ( ~2.526.071 SEK )

Boyta: 151.55 kvm, 4 sovrum

Nyproduktion i Rosaleda, Torrevieja! Detta är en perfekt investering!

Visa objekt
object-realtor
Benijofár

Fantastiska nya villor i underbara Benijófar

Pris: 285.000 EUR ( ~3.012.190 SEK )

Boyta: 130 kvm, 4 sovrum

Bo i ett otroligt attraktivt område fylld med liv och rörelse!

Visa objekt