Orihuela Costa

Nyproducerade lägenheter i Villamartin!

182.000 EUR
( ~1.862.636 SEK )

Boyta
91.73 kvm
Sovrum
4 sovrum
Byggnadsår
2019

HusmanHagberg presenterar stolt ett nytt och mycket prisvärt projekt i vackra Villamartin. Projektet byggs av en byggherre med mycket hög standard av materialval.

Bostäderna byggs i modern stil och de stora balkongerna/terrasserna som vetter mot syd har sol hela dagen. De vackra materialvalen ger ett mycket tilltalande och luftigt intryck. I priset ingår klimatanläggning för värme och svalka.

Samtliga bostäder har vardagsrum och kök, två eller tre sovrum och två badrum samt stora balkonger/terrasser om 20-68 kvm. Lägenheterna högst upp har även stora privata takterrasser.

Köken har öppen planlösning mot vardagsrum och balkong vilket ger härliga och öppna sociala ytor samt förstärker ljusinsläpp och känslan av rymd. Köken är fullt utrustade med skåp, spis med fläkt, ugn, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin (Bosch/Siemens).

I priset ingår även installerad central-A/C, fullt utrustade badrum med värmegolv och LED-spotlights samt garageplats och ett eget förråd i källaren.

Villamartin Gardens är ett privat inhägnat bostadsområde med en trevlig gemensam trädgård och en poolanläggning och jacuzzi.

Lägenheterna kommer i olika storlekar och planlösningar, nedan kommer en liten lista där storlekarna presenteras:

Byggarea: 91 – 221 kvm
Balkong: 20 – 25 kvm
Takterrass: 71 – 101 kvm
Terrass: 40 – 68 kvm

Projektet beräknat stå klart i Juni 2019

Lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum från 182 000 Euro (+Moms) beroende på storlek.
Lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum från 210 000 Euro (+Moms) beroende på storlek.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Franchisetagare / Fastighetsrådgivare
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torrevieja

-Nyrenoverat radhus i centrala Torrevieja!

Pris: 187.000 EUR ( ~1.914.496 SEK )

Boyta: 82 kvm, 5 sovrum

Välkomna till härliga Torrevieja och till denna nyrenoverade bostad som är belägen i Aguas Nuevas! Bostaden renoverades november 2018 har en boyta om 82 kvm, en trädgårdstäppa om 42 kvm samt en takterrass med havsutsikt om 19 kvm. Boytan är fördelat på två våningsplan och disponeras enligt följande: - Fem rum varav fyra sovrum. - Två badrum (Ett ensuite) - Fullt utrustat kök med tillhörand...

Visa objekt
object-realtor
Torre de la Horadada

Nyproducerade strandnära lägenheter!

Pris: 198.000 EUR ( ~2.023.231 SEK )

Boyta: 86 kvm, 4 sovrum

Den ytterst pålitliga byggherren av succéprojektet Bahia Homes fortsätter med projektet Porto Marina IV i genuina och växande Torre de la Horadada. Projektet byggs på en stor tomt med gångavstånd till stranden, det nya torget och den mysiga småbåtshamnen. Lägenheterna är välbyggda markplanslägenheter och etagevåningar med privata takterrasser med mycket utrymme. Bostäderna har tre sovrum, ett l...

Visa objekt
object-realtor
Orihuela Costa

-Hörnradhus i attraktiva Zeniamar 9!

Pris: 299.000 EUR ( ~3.058.500 SEK )

Boyta: 135 kvm, 4 sovrum

Välkommen till detta mycket trevliga hörnradhus i populära Zeniamar 9! Bostaden har fyra rum varav tre sovrum, två badrum, en mysig trädgård, inglasad balkong samt takterrass med jacuzzi och utsikt över pool och grönområdet. Detta radhus vetter mot sydväst vilket innebär att man får njuta av solen i stort sett under hela dagen. Entrén börjar med en härlig trädgårdsyta om ca 81 kvm, en perfek...

Visa objekt
object-realtor
Torrevieja

Nyrenoverad lägenhet 300m från stranden!

Pris: 130.000 EUR ( ~1.330.280 SEK )

Boyta: 50 kvm, 3 sovrum

Välkomna till denna nyrenoverad lägenhet bara 300m från underbara La Mata stranden! Lägenheten har en boyta om 50 kvm som består av: - Tre rum varav två sovrum. - Ett badrum. - Kök i amerikansk still. - Värmegolv. Lägenheten säljs med sprillans nya möbler och har A/C. Suma:(Fastighetskatt): 190 Euro/år. Samfällighetsavigft: 40 Euro/månad. Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Visa objekt
object-realtor
Torrevieja

Markplanslägenhet i centrala Torrevieja!

Pris: 115.000 EUR ( ~1.180.369 SEK )

Boyta: 56 kvm, 3 sovrum

Välkomna till denna markplanslägenhet som vetter mot syd! Bostaden är belägen i en trevlig och lugn bostadsområde i centrala Torrevieja. I närheten finns rosa saltsjön, gångavstånd till butiker och marknader samt bekvämligheter. Boytan är om 56 kvm och är fördelat enligt följande: - Tre rum varav två sovrum. - Ett badrum. - Ett fullt utrustat kök med tillgång till patio - Uteplats om ...

Visa objekt