Torrevieja

Nyrenoverad lägenhet med havsutsikt, La Mata!

250.000 EUR
( ~2.654.634 SEK )

Boyta
110 kvm
Sovrum
4 sovrum

Välkomna till denna spektakulära lägenhet på första våningen!

Bostaden vetter mot sydväst och ligger på första linjen i vackra och lugna La Mata. Detta är ett perfekt läge bara några meter alla närtjänster och bekvämligheter.

Bostaden har en boyta om 110 kvm som fördelas enligt följande: 3 sovrum, 2 badrum (ett ensuite) och ett stort vardagsrum och balkong.

Bostaden har nyligen renoverats med nya väggar målade med slät färg. Nya VVS- och elinstallationer av hög grad. Luftkonditionering via centralsystem med kall / värme i hela bostaden, maskinen ingår i priset.
Kök utrustat med vitvaror av märket BOSH (kylskåp, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn). Köksö med bar. Elektriska jalusier ingår.

Garderober har byggts längs korridoren vilket ger mer utrymme. Möbler och dekoration är av skandinavisk design och det kännetecknas genom hela bostaden. Bostaden måste upplevas!

Suma (Fastighetsskatt) 261 Euro/År
Samfällighetsavgift: 360 Euro /År.

Torrelamata ligger bara en halvtimme ifrån Alicante flygplats. Sevärdheter man enkelt kan ta sig till i närområdet är bland annat badstränderna Playa de la Mata och Los Locos Beach. Leran från de vackra rosa saltsjöarnas La Salinas de Torrevieja botten är känd för sina hälsofördelar och kan användas som inpackning. Varför inte ta en dagstur till den väldoftande parken Parque Aromatico eller ta en romantisk långpromenad i solnedgång längs sanddynorna på Las Dunas de La Mata. Det finns också flera äventyrsbad i närheten som Flamingo Aquapark, och för den golfintresserade finns det flera golfbanor, t.ex. La Marquesa och Campo de Golf Villamartín, att njuta av några minuters bilfärd bort. När det är lägligt med paus ifrån värmen är ett besök i det lokala köpcentrumet Habaneras i Torrevieja en utmärkt tidsförströelse med flera butiker, caféer och restauranger.

Välkommen till oss på HusmanHagberg, din mäklare i Torrevieja för mer information om ditt nästa boende i Spanien!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.