Torre del Mar

Prisvärda lägenheter i Torre del Mar

187.950 EUR
( ~2.029.309 SEK )

Boyta
95 kvm
Sovrum
3 sovrum

Varmt välkomna till Costa del Sol och till denna fantastiska nyproduktion i Torre del Mar!

Dessa lägenheter är välplanerade med 3-6 rum och kök. Lägenheterna byggs med hög standard och kvalitet!

Här byggs vanliga och etagelägenheter med balkonger och terrasser (Om ca 7 – 115 kvm) med genomtänkta och moderna planlösningar och inredningar framtagna för att avnjutas av.

I priserna ingår kök utrustade med vitvaror av hög kvalitet – kyl, tvättmaskin, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt integrerad köksfläkt. Hiss finns. Området har gemensamt poolområde och stora grönområden.

Här bor man med närheten till kärnan av Torre del Mar samtidigt nära havet vilket gör detta område otroligt attraktivt. Utöver detta så är man omgiven av sköna promenadstråk, stränder, restauranger, närtjänster, service, sjukvård och bra kommunikationer till närliggande staden Malaga.

Köper man en bostad så har man även möjlighet att köpa till parkeringsplats och förråd mot en extra kostnad av 15.000 EUR.

Beräknad färdigställande: 2021.

Priser från: 187.950 – 329.950 Euro
Antal rum: 3-6 rok
Boarea: ca 95 – 219 kvm
Terrassarea: ca 7-115 kvm

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg Nerja!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Frida Sandström Real estate agent
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torre del Mar

Fantastiska lägenheter nära Nerja och Malaga

Pris: 193.500 EUR ( ~2.040.789 SEK )

Boyta: 119 kvm, 4 sovrum

Välkomna till dessa fantastiska lägenheter 3:or, 4:or och 5:or med fina terrasser! Nära både stad och strand! Projektet Almijara Homes är ett bostadsområde som är perfekt belägna några hundra meter från stranden i Torre del Mar. Dessa lägenheter har ytor från 77 kvm till 102 kvm. Bostäderna har terrasser/balkonger på en storlek mellan 10 - 27 kvm. I bostadsområdet finns en fin pool och v...

Visa objekt
object-realtor
Torre del Mar

Fantastiska radhus med väldigt trevligt läge i Torre del Mar

Pris: 312.000 EUR ( ~3.280.079 SEK )

Boyta: 232 kvm, 4 sovrum

Välkommen till denna fantastiska nyproduktion i mysiga Torre del Mar. Här byggs 28 bostäder där alla har tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök samt fina uteplatser. Bostäderna kommer även att disponera en eller två garageplatser. Bostäder från 121kvm Priser från 244 000 euro För mer information eller för att boka en visning kontakta oss på HusmanHagberg Nerja.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Topp lägenhet i populära Nerja

Pris: 225.000 EUR ( ~2.377.860 SEK )

Helrenoverad lägenhet belägen i det vackra bostadsområdet Oasis de Capistrano. Hög kvalitet helt igenom, rymlig terrass med jacuzzi och grill. Stor uthyrningspotential. Luftkonditionering med varm och kall luft, installerat musik system, jacuzzi, design kök, reglerbara ljus. Man har tänkt på allt vid renoveringen. I området finns det jätte fina och välskötta trädgårdar, parkeringsplatser och ge...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Lägenheter i centrum av Nerja

Pris: 197.500 EUR ( ~2.090.032 SEK )

Unik nyproduktion i det populära området Parador i Nerja Centrum på bara 5 minuters promenad från den berömda Balcon de Europa. För mer information kontakta oss på HusmanHagberg Nerja.

Visa objekt
object-realtor
Torre del Mar

-Nyproduktion vid stranden

Pris: 201.600 EUR ( ~2.139.889 SEK )

Denna nyproduktion har ett unikt läge på 2 minuters promenad till stranden i Torre del Mar. Närmare än havet än så här kommer man inte. Här erbjuds lägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum och 2 badrum. Olika typer, bottenvåningar med privat liten trädgård, mellan våningar och takvåningar alla med rymliga terrasser i söder läge och med utsikt. Det ingår även en garage plats och förråd. Missa inte den...

Visa objekt