Torre del Mar

Radhus belägna på Baviera Golf, Costa del Sol

294.900 EUR
( ~3.116.212 SEK )

Boyta
123 kvm
Sovrum
4 sovrum
Byggnadsår
2020

Varmt välkomna till Costa del Sol och till denna nyproduktion på golfresorten Baveria Golf!

Dessa arkitektritade radhus har en exklusiv och unik design – ett prisvärt boende där man får mycket för pengarna!

Radhusen har stora fönsterpartier, insynsskyddade uteplatser, smakfulla och smarta materialval. Designen har inspirerats av golfklubbans form och har ritats av en av världens mest kända arkitekter, Joaquin Torres (har skapat hus åt kändisar som t.ex. Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo, Penelope Cruz och Madonna).

Radhusen är byggd på 2 våningar. På första våningen finner vi en gästtoalett, ett vardagsrum, ett kök och en stor terrass.
På övre plan finner vi 3 stora sovrum och 2 badrum (ett ensuite) och en balkong med vacker utsikt. Radhusen är för övrigt designade i ett vackert minimalistisk stil som är genomgående. Privat pool finns som tillval. Privat parkeringsplats ingår.

Härifrån är man nära till golfbanan, strandpromenaden, hamnen, ett flertals restauranger, stort shoppingcenter och vattenpark.

Dessa hus passar både golf-familjen och familjer som vill bo i ett vackert och stillsamt område. Här har man även nära till staden Nerja som är ca 15 min bort med bil.

Nu finns endast 3 finns kvar av dessa radhus till försäljning. Inflyttningsklara 2019.

Hus nr 15: 294.900 Euro. Privat pool ingår
Hus nr 14 (Hörntomt): 329.900 Euro. Privat pool ingår.
Hus nr 19 (Hörntomt): 339.900 Euro. Privat pool ingår.

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Frida Sandström Real estate agent
Direkt:
+46 730 400 811
frida.sandstrom@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
Torre del Mar

Fantastiska radhus, väldigt trevligt läge i Torre del Mar

Pris: 312.000 EUR ( ~3.296.976 SEK )

Boyta: 232 kvm, 4 sovrum

Välkommen till denna fantastiska nyproduktion i mysiga Torre del Mar. Här byggs 28 bostäder där alla har tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök samt fina uteplatser. Bostäderna kommer även att disponera en eller två garageplatser. Bostäder från 121kvm Priser från 244 000 euro För mer information eller för att boka en visning kontakta oss på HusmanHagberg Nerja.

Visa objekt
object-realtor
Nerja

-Nyrenoverat radhus med fin terrass

Pris: 299.000 EUR ( ~3.134.788 SEK )

Jätte fin nyrenoverat radhus med 3 sovrum och 2 badrum. Gemensam pool. För mer information vänligen kontakta oss på HusmanHagberg Nerja.

Visa objekt
object-realtor
Torre del Mar

Nyproduktion i Caleta de Velez

Pris: 199.000 EUR ( ~2.111.333 SEK )

Denna nyproduktion nära havet och golfbanan är belägna i Caleta de Velez, cirka 30 minuter från Malaga flygplats, erbjuder lägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum. Detta är ett lugnt och naturnära område med nära till allt. För mer information kontakta oss på HusmanHagberg Nerja. Vi väntar på er.

Visa objekt
object-realtor
Malaga

Exklusiv nyproduktion i Malaga city

Pris: 360.000 EUR ( ~3.765.055 SEK )

Mycket exklusivt projekt i Malaga stad. Picasso Towers är ett projekt där man har försökt att tillgodo se alla aspekter för den moderna människans behov. Inte bara i dess läge, kvalitet och design utan även andra aspekter så som närhet till det mesta; Kommunikationer så som flygplatsen Spaniens 4 största, tågstationen därifrån höghastighets tåget tar er till Madrid på bara 2,5 timmar Underhållnin...

Visa objekt
object-realtor
Nerja

Fin moderniserad lägenhet i omtyckt område

Pris: 230.000 EUR ( ~2.406.270 SEK )

Boyta: 55 kvm, 3 sovrum

Denna fina nyligen renoverade lägenhet är belägen i San Juan de Capistrano, ett av de populära bostadsområdena i Nerja. När ni kliver in över tröskeln så blir ni välkomnade av ett stort ljust rum med öppenplanlösning, det inhyser kök i modern design, matsals del och lounge. Från detta rum leder ett par skjut dörrar i glas ut till den rymliga terrassen från vilken ni har en underbar utsikt över N...

Visa objekt