La Nucia

Renoverad villa 2 km från Altea gamla stan

349.000 EUR
( ~3.686.905 SEK )

Boyta
279 kvm
Sovrum
8 sovrum
Byggnadsår
2001

Friliggande villa med två separata lägenheter, belägen i stadsdelen Montahud i La Nucía, gångavstånd till alla tjänster (stormarknad bara 50 meter bort) och endast ca 2 km från Alteas gamla stad. Villan har en byggyta på ca 279m2 fördelad över två våningar samt en tomt på ca 498m2 och en gemensam pool plus en privat takterrass på ca 50m2 med utsikt över bergen och havet till Altea och Calpe.
Huvudlägenheten ligger på övervåningen och gästlägenheten på bottenvåningen, båda med oberoende områden och ingångar, men fortfarande anslutna genom sina vardagsrum med trappor. Båda lägenheterna har (vardera) tre sovrum och två badrum, tillsammans med ett mycket rymligt vardagsrum anslutet till det öppna köket. Båda lägenheterna har tillgång till sina respektive trädgårdsområden eller terrasser. Fastigheten har alla väderstreck, därför finns det alltid sol på olika områden (sol hela dagen på takterrassen (360º)).

Fastigheten byggdes år 2001 och är i mycket bra skick efter alla renoveringsarbeten som genomfördes förra året (2019). Det finns dubbla fönster installerade i fastigheten, eldstad i huvudlägenheten och element över hela fastigheten. Fastigheten har internet (fiber) och den säljs fullt möblerad och utrustad.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att bo i villa så nära Altea och kontakta oss för mer information!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Cecilia Martinsson Franchisee / Real Estate Agent
Direkt:
+34 652 799 942
cecilia.martinsson@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.