Torrevieja

Renoverade sekelskiftslägenheter i Torrevieja

299.000 EUR
( ~3.202.116 SEK )

Boyta
200 kvm
Sovrum
4 sovrum

Här har ni ett exklusivt och spännande projekt i en historisk byggnad på fem våningar där man har bevarat den fina gamla fasaden. Tio enastående och exklusiva lägenheter med påkostade materialval, alla tänkbara bekvämligheter i samt härligt högt i tak.

Lägenheterna har en luftig och öppen planlösning och består av 3 stora sovrum och 2 lyxiga badrum i Japansk stil varav ett är ensuite med det större sovrummet.

Köken är öppna och fantastiska, perfekt för mysiga matlagningskvällar med familj och vänner!

Vardagsrummet som ligger öppet i anslutning till köket rymmer en härlig del för en stor soffa, matbord med mera. Rummet delas av en charmig öppen spis.

Vattenburen centralvärme samt värmegolv i badrummen är standard. Automatiska jalusier för samtliga fönster.

På den gemensamma takterrassen finns en SPA/Lounge med solsängar, swimmingpool och härlig utsikt över Torreviejas stadskärna.

Till samtliga lägenheter finns möjlighet att förvärva en parkeringsplats i källarplanet som man når med en praktisk hiss från samtliga våningsplan. Dessa platser kostar extra.

Här bor du mitt i Torreviejas hjärta med närhet till all typ av service, ett flertal mysiga torg och en kort promenad ner till hamnen och stranden.

Våningstyp 1 har boytor mellan 90-120 kvm
Våningstyp 2 har boytor på ca 200 kvm

Priser från 299.000 Euro

Pris för de två Penthouse lägenheterna finns på begäran.

Beräknat färdigställande under 2019

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.

Hitta fler Solhem från den här mäklaren

object-realtor
San Pedro del Pinatar

Enplansvillor i genuina San Pedro del Pinatar

Pris: 244.900 EUR ( ~2.627.319 SEK )

Boyta: 92 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser. Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus. Villorna har boytor om ca 92 kvm som disponeras enligt följande: tre sovrum och två badrum, balkong och terras...

Visa objekt
object-realtor
Pilar de la Horadada

Moderna enplansvillor i Pilar de la Horadada

Pris: 184.900 EUR ( ~1.980.510 SEK )

Boyta: 61 kvm, 3 sovrum

Välkomna till ett nytt projekt i otroligt vackra Pilar de la Horadada! Projektet består av otroligt prisvärda enplansvillor med privata takterrasser med 2-3 sovrum och 2 badrum. Dessa villor har boytor mellan 61 - 80 kvm med takterrasser mellan 129 - 174 kvm. Tomterna är om 120 - 210 kvm. Bostäderna byggs med hög standard och kvalité. Privata pooler kan läggas till mot en extra kostnad. ...

Visa objekt
object-realtor
San Pedro del Pinatar

Etagelägenheter i genuina San Pedro del Pinatar

Pris: 185.900 EUR ( ~1.994.360 SEK )

Boyta: 77 kvm, 3 sovrum

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser. Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus. Lägenheterna på markplan har boytor om 89 - 91 kvm och har tre sovrum, två badrum och terrassytor om 37 kvm....

Visa objekt
object-realtor
San Javier

Inflyttningsklar villa i San Javier

Pris: 309.000 EUR ( ~3.310.505 SEK )

Boyta: 120 kvm, 4 sovrum

Varmt välkomna till Costa Calida och till denna fantastiska inflyttningsklara villa! Villan är byggd på en tomt om 200 kvm och har en boyta om 120 kvm som disponeras enligt följande: Fyra rum varav tre sovrum och två badrum, kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrumme På första plan finner vi ett stort vardagsrum med utsikt över den privata poolen och trädgården, ett sovrum, ett b...

Visa objekt
object-realtor
Pilar de la Horadada

Nya lägenheter i ett fantastiskt läge!

Pris: 152.900 EUR ( ~1.636.883 SEK )

Boyta: 97.33 kvm, 4 sovrum

En ny fas av dessa fantastiska lägenheter har ni släppts!

Visa objekt