Valencia

Rymlig lägenhet i en prestigefylld byggnad i hjärtat av Valencia

580.000 EUR
( ~6.082.406 SEK )

Boyta
227 kvm
Sovrum
6 sovrum
Byggnadsår
1928

Denna utmärkt distribuerade lägenhet på ca 227m2 ligger på andra våningen i den skyddade, historiska byggnaden från år 1928 och ligger bara hundra meter från den ljusa och livliga centralstationen, rådhusplatsen och Plaza de Torros i Valencias centrum.

Den består av fem sovrum, ett vardagsrum, badrum och toalett. Det har många autentiska detaljer som dekorerade höga tak, valensianska mosaikgolv, inbyggda garderober i korridoren, ursprungliga trädörrar och träsnickeri. Det finns tre luftkonditioneringsenheter och element som är anslutna till stadens gasförsörjning. Vardagsrummets balkong har utsikt över gågatan Convento Santa Clara. Den andra balkongen är försedd med glas och har utsikt över uteplatsen. Från den gemensamma takterrassen kan man njuta av magnifik utsikt över de viktigaste turistattraktionerna i Valencia.

Bara några meter bort finns alla typer av tjänster: affärer, stormarknader, barer, caféer, restauranger, apotek och historiska monument. Det är väl kommunicerat med alla kollektivtrafikmedel: bussar, tunnelbana och centralstationen ligger inom några minuters gångavstånd.

Denna perfekt placerade lägenhet gynnar arkitekturen och historien för detta vackra läge och är enastående i varje detalj. Med en anständig investering för renovering och restaurering kan den omvandlas till en riktig juvel. Grip denna unika möjlighet!

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Cecilia Martinsson Franchisee / Real Estate Agent
Direkt:
+34 652 799 942
cecilia.martinsson@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.