Valencia

Strandnära bottenvåning strax norr Valencia

120.000 EUR
( ~1.262.580 SEK )

Boyta
76 kvm
Sovrum
3 sovrum

Denna lägenhet med två sovrum och två badrum, ligger på bottenvåningen i ett modernt kvarter i Canet d’Berenguer centrum. Canet d’en Berenguer är en badort som även har en hel mängd affärer, skolor och övriga tjänster. Närmsta större stad är Sagunto och Valencias stadskärna ligger bara 30 minuters bilresa bort. Lägenheten har nära till stranden, ligger endast inom en 15 minuters promenad.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna med en entré och en hall som leder oss genom lägenheten. Till vänster har vi det första av två badrum, detta har duschkabin. Bredvid har vi det rymliga vardagsrummet med matplats, samt en liten balkong på baksidan. Framför vardagsrummet ligger köket, utrustat med alla nödvändigheter. Bredvid köket finns ett förråd där varmvattenberedaren står, samt städ- och tvättsaker förvaras. Slutligen har vi två dubbla sovrum, båda med inbyggda garderober. Det största av sovrummen, har eget privat badrum med badkar.

Lägenheten har även tillgång till en privat parkeringsplats och förråd, som ligger i det gemensamma garaget som finns under byggnaden och är tillgängligt via hiss. De flesta av möblerna ingår i köpet.

Stranden nära denna stad har nyligen tilldelats 2018 Best Spanish Beach Award, tack vare den fina sanden och renheten i vattnet som har. Paseo vid stranden är också mycket populärt och full av energi och aktivitet, speciellt under sommarmånaderna. Det finns gott om saker att göra i området. Den berömda historiska staden Sagunto, ligger precis intill och erbjuder många möjligheter till sightseeing. Bergen i Sierra Calderona ligger också mycket nära och erbjuder många alternativ för dem som älskar vandring och bergs- eller mountainbike.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Cecilia Martinsson Franchisetagare / Fastighetsrådgivare
Direkt:
+34 652 799 942
cecilia.martinsson@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.