Orihuela Costa

Trevlig lägenhet med panoramautsikt över havet i Cabo Roig

259.000 EUR
( ~2.720.624 SEK )

Boyta
74 kvm
Sovrum
3 sovrum
Byggnadsår
2005

Varmt välkommen till denna hemtrevliga bostad som byggdes i början av 2000-talet och som från den soliga balkongen har en helt magisk utsikt över Medelhavet.
Lägenheten ligger på våning 1 av 4 och där det på ca 74 kvm finns två sovrum och två badrum varav det ena har ett badkar.
Master bedroom har inbyggda garderober med gott om plats för förvaring. Barköket är fullt utrustat och har ett trevligt ljusinsläpp från fönstret som finns där. I vardagsrummet finns soffgrupp, tv-möbel och en separat matplats för 2–4 personer. Från balkongen har vi en härlig utsikt över havet, området och den gemensamma poolen som finns på gården. Ner till havet promenerar man på mindre än ca 3 minuter.
Till bostaden finns både ett garage och förråd.

Lägenheten är i mycket gott skick så det är bara att sätta nyckeln i dörren och flytta in.

Fastighetsskatt (IBI):
Skatt garage och förråd: ca 40 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 1040 euro/år
Byggår: 2005

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Gabriel Karleving Real estate agent / Franchisee
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.