Valencia

Utmärkt belägen lägenhet, 5 minuter till havet

210.000 EUR
( ~2.215.883 SEK )

Boyta
131 kvm
Sovrum
4 sovrum

Priset reducerat från 234,000 € till 210,000 €.
Lägenheten har tre sovrum, ett badrum, en toalett och har ett utmärkt läge med endast 120 meter från Valencias marina. Belägen på sjätte våningen i en byggnad med hiss i Valencias växande stadsdel El Cabañal. Gatorna som omger lägenheten är fulla av butiker, restauranger och alla nödvändiga bekvämligheter. Valencias välkända Marina och Malvarrosa-stranden ligger bara några minuters promenad bort. Valencias centrala delar och flygplats, är lättillgängliga med bil, buss eller tunnelbana, och närmaste tunnelbanestation ligger cirka 200 meter bort.

Väl inne i lägenheten, hälsas vi välkomna av en entréhall med en lång korridor i god storlek som leder oss genom hela lägenheten. I den första delen av lägenheten hittar vi de tre sovrummen, alla med inbyggda garderober. När vi tar oss igenom resten av lägenheten, hittar vi tvättstugan med gästtoalett. Där går det även att ominstallera en dusch om så behövs, då anslutningarna finns kvar. Bredvid ligger familjebadrummet med badkar, toalett och bidé.

Därefter kommer ett stort fullt utrustat kök, med plats för ett matbord och stolar. Slutligen har vi det rymliga vardagsrummet med matplats, komplett med varm och kall luftkonditionering och skjutbara altandörrar, som öppnar upp mot en privat balkong med utsikt över stan. Där finns det gott om utrymme att ligga och sola, eller njuta av en god middag med stadens silhuett som din bakgrund. Lägenhetens fönster har dubbelglas överallt och ett elektriskt element i hallen.

Till mäklaren

Ansvarig Mäklare: Till mäklaren

broker-firm
Cecilia Martinsson Franchisee / Real Estate Agent
Direkt:
+34 652 799 942
cecilia.martinsson@husmanhagberg.com
Kontakta mig om den här fastigheten *Mobilnummer är frivilligt

Informationen jag lämnar kommer att behandlas i enlighet med Solhems privacy policy.