Svenska mäklare - Vår garanti

Bostadssajt med noga utvalda partners

Solhem är en bostadssajt med utländska bostäder till salu för svenska köpare. Solhem samarbetar enbart med seriösa partners och kan därför bidra till att göra din bostadsaffär utomlands så enkel, smidig och trygg som möjligt.

Vilka bostäder visas på Solhem?

Spanska bostadsmarknaden fungerar inte på samma sätt som i Sverige. Det finns otroligt många aktörer som jobbar med försäljning av bostäder i Spanien. En fastighet till salu har oftast flera mäklare inblandade. Vissa bostaddsajter kan visa flera hundratusen objekt utan filter och kontroll vilket gör det väldigt svårt för en spekulant att hitta sin drömbostad, samt att många bostäder som redan sålts ligger kvar som lockannonser på dessa sajter. Våra partners är svenska mäklarkedjor och seriösa svenska mäklarkontor. De har kunskapen och tillgång till allt som en köpare från Sverige kan önska sig.

Låt oss hjälpa er att hitta rätt mäklare

Solhem ska hjälpa er att få en bild över seriösa aktörer på plats. Målsättningen är att ni ska känna ett stort förtroende för mäklaren ni väljer att göra affär med. Den aktör ni känner er bekväma med kommer att hjälpa er hitta rätt bostad utifrån era önskemål. Våra partners har en egen sida på Solhem där de presenterar sitt kontor och sina publicerade bostäder. Länken till kontoret hittar man inne på en bostad under bilden på mäklaren.

Grattis till att du snart är ett steg närmare ditt drömboende i Spanien!